KIKbox

De KIKbox is een kaartendoos met 18 universele kwaliteitenkaarten en 72 vragenkaartjes (4 per kwaliteit) over de kwaliteiten van de KIK methode.

Hiermee heb een je een leuk en makkelijk hulpmiddel in handen om met kinderen in gesprek te gaan over kwaliteiten die we allemaal in ons hebben, maar waar we ons niet altijd bewust van zijn.

De kwaliteitenkaarten en de vragenkaartjes zijn in combinatie én los van elkaar te gebruiken. Ze zijn op elkaar afgestemd maar ook afzonderlijk in te zetten.

De KIKbox is laagdrempelig, makkelijk en een hele leuke manier om anders in gesprek te gaan met je kind over bijvoorbeeld geduld, respect, behulpzaam of vriendelijk zijn.

De gebruiksmogelijkheden van de KIKbox zijn talrijk, je kunt het dagelijks of voor af en toe gebruiken. Maar ook heel gestructureerd en planmatig. Afhankelijk van wat je voorkeur heeft.

De KIKbox is in te zetten voor kleine en grote zaken waar je tegenaan loopt met je kind, zoals rommel opruimen, huiswerk maken of social media. En bijvoorbeeld ook voor taken in huis, omgang met vriendjes en vriendinnetjes, of voor als pesten en gepest worden.

Als je de KIKbox op een structurele manier wilt gebruiken, kun je kiezen voor een kwaliteit met de bijbehorende vragenkaartjes per dag, week of 14 dagen. Je kunt zelf een kwaliteit kiezen, of bijvoorbeeld je gezinsleden elke keer een andere kwaliteit laten kiezen.

DE KIKBOX IS TE KOOP VIA DE WEBWINKEL OP DEZE WEBSITE. WIL JE DE BOX NU BESTELLEN, KLIK DAN HIER.